Kúpiť trekingové bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
trekingových bicyklov


Trekingové bicykle  >  Trekingové bicykle 4EVER

Trekingové bicykle 4EVER

4EVER je kvalitná česká značka vyrábajúca horské, krosové a detské bicykle. Všetky bicykle spĺňajú tie najprísnejšie normy.

Značka 4EVER je vo svete kvalitných bicyklov známa už viac ako 20 rokov. Ako jedna z mála od začiatku preferuje "domácu" montáž pred dovozom kompletných kolies z Ázie. Tým má kontrolu nad kvalitou prevedenia kolies stále pod svojím dozorom.

V súčasnej dobe ponúka široký sortiment kvalitných bicyklov a každý záujemca si môže od 4EVER vybrať bicykel podľa vlastných požiadaviek.

Aké technológie ponúka

4EVER sa pýši používaním moderných technológií na výrobu rámov kolies - u karbónových rámov využíva najmodernejšie technológie Carbon High Modulus. U duralových rámov špeciálne technológie SWT - bez typických húsenicových zvarov.

Výnimočná je aj záruka 36 mesiacov na celý bicykel, nie len na rám.

Zaujímavý je tiež stojanový spôsob montáže, odlišný od pásovej konkurencie. Kvalita zmontovania a nastavenia celého bicykla je tak neporovnateľne vyššia ako u bežnej pásovej výroby, ktorú využíva drvivá väčšina konkurencie. Pred zabalením každý bicykel skontrolujú, vyladia a nastavia. Vďaka tomu môžete vy rovno vyštartovať.

Bicykle 4EVER dnes ponúkajú v niekoľkých radoch

  • MTB Virus
  • MTB 29, 27.5 a 27.5 dámske
  • Junior a detské bicykle od 20 palcov
  • Cross pánsky a dámsky

Náš tip do hôr - Horský bicykel 4EVER Graffiti Disc

Bicykel s  odľahčeným hliníkovým rámom je vhodný do mierneho aj náročného terénu, presvedčia vás skvelé jazdné vlastnosti. Graffiti Disc je vybavený kvalitnou odpruženou vidlicou SR Suntour XCM a plášťami značky Kenda. O plynulý prevod rýchlostí sa postará páčkové radenie a menič Shimano Altus. 

Zaručujeme zábavnú a bezpečnú jazdu za každých okolností.

Zdieľajte článok



Odporúčame trekingové bicykle

Ďalšie novinky

Crossové bicykle pre celú rodinu

Aký bicykel vybrať na rodinné jazdy? Najčastejšie sa stretnete s crossovými bicyklami, na ktorých môžete bez obáv vyraziť na cyklotrasu aj do ľahkého terénu.

Trekingové bicykle 4EVER

4EVER je kvalitná česká značka vyrábajúca horské, krosové a detské bicykle. Všetky bicykle spĺňajú tie najprísnejšie normy.

Vyskúšajte bicykel vo svete, a pritom doma

V lete sú trekingové bicykle skvelé, ale čo v zime alebo pri nepriaznivom počasí? Inšpirujte sa spolu s nami skúsenosťami užívateľov moderných domácich trenažérov.

všetky novinky