Kúpiť trekingové bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
trekingových bicyklov


Trekingové bicykle  >  Vyskúšajte bicykel vo svete, a pritom doma

Vyskúšajte bicykel vo svete, a pritom doma

V lete sú trekingové bicykle skvelé, ale čo v zime alebo pri nepriaznivom počasí? Inšpirujte sa spolu s nami skúsenosťami užívateľov moderných domácich trenažérov.

Petr Doležal hodnotí rotopéd inCondi: "Zvažoval som domáci stroj pre nenáročný tréning, tak, aby cvičenie bolo aj oživené jazdami po svete prostredníctvom Google Street View. Všetko v poriadku, jazda je veľmi zábavná. Môžem vrelo odporučiť, stroj je tichý. Myslím, že podobné stroje sú drahšie, takže dobrá cena je veľké plus. Môžem odporučiť pre kondičný amatérsky tréning aj pre náročnejších užívateľov."

Luky dopĺňa: "Pre človeka, ktorý rád jazdí na bicykli, ale cez zimu to nedáva, je rotopéd výborná alternatíva."

Dokonalé technické prevedenie

Ruda Kosík si všíma detaily rotopéda inCondi: "Veľmi pekný produkt, elektronické ovládanie záťaže na ovládacom paneli, alebo pomocou aplikácie na mobile či tablete, 12 pevných profilov pre záťaž a jeden program v manuálnom režime na prakticky neobmedzené nastavenie profilu záťaže."

Pepa dodáva: "Na tomto rotopéde jazdím každý deň, predchádzajúci rotopéd s mechanickým ovládaním som používal ako vešiak na šaty."

Podľa ďalšej recenzie stroj podporuje aj rodinnú pospolitosť: "Rotopéd by sme odporučili hlavne vďaka naozaj tichému chodu, takže v jednej miestnosti môžu všetci sledovať televíziu a jeden z nich šliapať."

Moderné trekingové bicykle aj rotopédy si vyberiete v internetovom obchode -  vďaka recenziám a chatu s jeho obsluhou doslova na mieru. Môžete tak trénovať od jari do zimy, za každého počasia.

Zdieľajte článok



Odporúčame trekingové bicykle

Ďalšie novinky

Crossové bicykle pre celú rodinu

Aký bicykel vybrať na rodinné jazdy? Najčastejšie sa stretnete s crossovými bicyklami, na ktorých môžete bez obáv vyraziť na cyklotrasu aj do ľahkého terénu.

Trekingové bicykle 4EVER

4EVER je kvalitná česká značka vyrábajúca horské, krosové a detské bicykle. Všetky bicykle spĺňajú tie najprísnejšie normy.

Vyskúšajte bicykel vo svete, a pritom doma

V lete sú trekingové bicykle skvelé, ale čo v zime alebo pri nepriaznivom počasí? Inšpirujte sa spolu s nami skúsenosťami užívateľov moderných domácich trenažérov.

všetky novinky