Kúpiť trekingové bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
trekingových bicyklov


Trekingové bicykle  >  Bicykel na Vianoce? Najobľúbenejšie sú trekingové a horské

Bicykel na Vianoce? Najobľúbenejšie sú trekingové a horské

Na bicykel vyrazíme asi až na jar, alebo v lete, ale ako vianočný darček poteší nový bicykel už teraz.

Slováci sú čím ďalej väčší cyklisti a ich záľubu podporujú aj mestá a kraje budovaním nových cyklotrás. Aj po mnohých mestách sa dá veľmi dobre jazdiť na bicykloch, aj keď na holandské a nemecké mestá ani zďaleka nemáme.

Ale na bicykloch jazdia milióny Slovákov, a tak sa niet čo čudovať, že horské, trekingové, crossové, alebo cestné bicykle patria medzi najčastejšie darčeky nielen na Vianoce.

Prvé husle hrajú trekingové bicykle

Obľúbené sú predovšetkým medzi ženami, ktoré oceňujú znížený rám a odľahčenú konštrukciu bicykla. Novinkou pre rok 2015 je Dámsky trekingový bicykel DHS Kreativ 2614.

Má odľahčený Hi-Ten 16,5" rám, 6 prevodov, 26" kolesá, kvalitné brzdy a v základnej výbave nechýbajú doplnky ako nosič, blatníky a osvetlenie. Predáva sa v troch variantoch - biela, ružová a fialová (na obrázku).

Dámsky trekingový bicykel DHS Kreativ 2614 - model 2015

Ďalším tipom, tentoraz pre chlapca, je Juniorský horský bicykel Reactor Fox. Ten sa predáva, rovnako ako dámsky bicykel vyššie, za podobnú cenu do 145 €. Detský horský bicykel Reactor Fox - model 2014, je vyrobený z kvalitných, oceľových materiálov pre jazdu v teréne.

Juniorský horský bicykel Reactor Fox 24

Bicykel je odporúčaný pre deti od 8 rokov.

Zdieľajte článok



Odporúčame trekingové bicykle

Ďalšie novinky

Crossové bicykle pre celú rodinu

Aký bicykel vybrať na rodinné jazdy? Najčastejšie sa stretnete s crossovými bicyklami, na ktorých môžete bez obáv vyraziť na cyklotrasu aj do ľahkého terénu.

Trekingové bicykle 4EVER

4EVER je kvalitná česká značka vyrábajúca horské, krosové a detské bicykle. Všetky bicykle spĺňajú tie najprísnejšie normy.

Vyskúšajte bicykel vo svete, a pritom doma

V lete sú trekingové bicykle skvelé, ale čo v zime alebo pri nepriaznivom počasí? Inšpirujte sa spolu s nami skúsenosťami užívateľov moderných domácich trenažérov.

všetky novinky